Parchet Masiv Stejar

Oferim diferite proprietati de parchet masiv stejar, in functie de preferintele dvs,unde puteti vedea ce se potriveste cel mai bine casei dumneavoastra. Parchetele din lemn dau într-un rafinament spațiu, dau greutate căldurii și stilului unei case ospitaliere. Este unul dintre cele mai durabile tipuri de pardoseli, dar numai dacă vă comportați în mod corespunzător.

select-forestland

SELECT

Parchet cu fibra flambata, culoare uniforma, fara noduri (muguri acceptabili de 4mm max).

standard-forestland

STANDARD

Parchet de culoare variabila, noduri sanatoase de pana la 7mm si alburn (max.20% din latimea lamelei de parchet).

rustic-forestland

RUSTIC

Parchet de culoare variabila,noduri sanatoase de pana la 15mm si alburn.

CATEVA SECRETE

Uleiul are capacitatea de a evidenția structura fină și boabele lemnului, mărind astfel culoarea sa naturală.Aspectul, simtul și culoarea sunt punctele principale de care trebuie să aveți grijă când alegeți podeaua.

Podelele de culoare slabă tind să fie combinate cu pereți luminoși, ducând la un sentiment mai bun al spațiului. Pe de altă parte, o podea întunecată se îmbină mai bine cu pereții întunecați, rezultând o senzație mai întunecată în cameră, în timp ce aduce și căldură.

Parchet Masiv - Forestland

PARCHET MASIV

Pardoselile noastre sunt durabile și ușor de curățat,însă cu o întreținere corespunzătoare. Podeaua din lemn își va menține frumusețea de-a lungul anilor. Podelele cu ulei necesită mai multă întreținere decât podelele lăcuite. About Infiintata in anul 2003 la Sarasau, la o distanta de 6 km de sighetu-marmatiei, firma forestland are ca obiect de activitate productia parchetului masiv din stejar, pentru amenajari interioare si exterioare.Obiectivul nostru este sa satisfacem nevoile clientilor nostri, la un raport optim de calitate-pret.Intotdeauna suntem atenti la nevoile clientilor nostri, parchetul de inalta calitate avand o textura fina si un finisaj perfect, este elementul principal care imbina arhitectura cu decoratiunea.Sporind considerabil frumusetea caminului dvs. si crescandu valoarea acestuia, fiind deasemenea mult mai rezistent in timp decat multe alte tipuri de parchet.Filosofia noastra de lucru se invarte intotdeauna in jurul clientilor nostri.