Despre noi

Despre Noi

Cine suntem

Industria Forestland, una dintre cele mai moderne și moderne unități industriale de prelucrare a lemnului din România, a fost înființată în urmă cu 25 de ani în Maramureș și este specializată în producția de parchet de stejar pentru construcția de podele din lemn.

Producția produselor companiei se face întotdeauna cu respect față de mediu și cu conștiință ecologică. Forestland monitorizează îndeaproape originea materiilor sale prime și depune toate eforturile pentru a proteja resursele naturale ale planetei.

 

 

Prezența continuă și constantă în domeniu, combinată cu cunoașterea profundă a particularităților lemnului, selecția pe deplin riguroasă a materiilor prime, având ca axă principală întotdeauna cea mai bună calitate în identificare absolută cu personalul experimentat și în continuă evoluție în tehnici noi, garantează un rezultat de o estetică excelentă, cu cea mai mare durabilitate în timp.

Forestland este o mare familie corporatistă, al cărei obiectiv și preocupare principală este de a lucra într-un mediu de lucru sigur. Oamenii noștri și dezvoltarea lor sunt un factor decisiv în creșterea companiei noastre. Îmbunătățirea zilnică a cunoștințelor și a abilităților lor și învățarea pe tot parcursul vieții reprezintă o prioritate absolută pentru silvicultură. Scopul nostru este ca oamenii noștri să creadă în valorile, principiile și viziunile conducerii, contribuind în mod decisiv la modelarea unei lumi mai frumoase, cu calitate și accent pe design.

DE CE LEMN

Parchet Masiv Stejar Herringbone Finisat - Forestland

Din 2003

Lemnul este alegerea de top ca material pentru podele datorită proprietăților sale excelente!

Lemnul rămâne un organism viu chiar și după ce a fost amplasat în spațiul dvs., respirând cu dvs. și creând un microclimat sănătos. Fără îndoială, adaugă căldură spațiului și îl reține în interiorul acestuia. Este un material antialergic, antistatic și izolator fonic. Proprietățile sale fac din el un material de construcție esențial în construirea de locuințe bioclimatice și eficiente din punct de vedere energetic.

Dar, în afară de aceste proprietăți și de prietenia sa cu mediul și cu omul, lemnul pune în valoare și estetica spațiilor în care este amplasat, conferindu-i prestigiu și frumusețe.